Definitionen af ​​ultralydsgeneratoren

2021-11-22

Med udviklingen af ​​moderne elektronisk teknologi, især mikroprocessor (op) og signalprocessor (DSP), bliver ultralydsgeneratorens funktion mere og mere kraftfuld. Men uanset hvordan den ændrer sig, bør dens kernefunktion være indholdet beskrevet nedenfor, men teknologien for hver del er forskellig. Ultralydsgeneratoren genererer et signal med en bestemt frekvens, som kan være sinusformet signal eller pulssignal. Denne specifikke frekvens er frekvensen af ​​ultralydstransduceren. Generelt er de ultralydsfrekvenser, der bruges i ultralydsudstyr, 25kHz, 28kHz, 35kHz og 40KHz; 100KHz

Det menes, at anvendelsesområdet gradvist vil udvide sig(ultralydsgenerator). Den relativt perfekte ultralydsgenerator bør også have et feedback-link, som hovedsageligt giver feedback-signaler i to aspekter:

Den første er at levere udgangseffektsignalet(ultralydsgenerator). Vi ved, at når strømforsyningen (spændingen) til ultralydsgeneratoren ændres, vil udgangseffekten fra ultralydsgeneratoren også ændre sig. På dette tidspunkt reflekteres den mekaniske vibration på ultralydstransduceren, hvilket resulterer i ustabil rengøringseffekt. Derfor er det nødvendigt at stabilisere udgangseffekten. Effektforstærkeren justeres i overensstemmelse hermed gennem effektfeedback-signalet for at gøre effektforstærkeren stabil.

Den anden er at levere frekvenssporingssignal(ultralydsgenerator). Når ultralydstransduceren arbejder ved resonansfrekvenspunktet, er dens effektivitet den højeste, og dens arbejde er den mest stabile. Imidlertid vil resonansfrekvenspunktet for ultralydstransduceren ændre sig på grund af monteringsårsager og arbejdets aldring. Selvfølgelig er den ændrede frekvens kun drift, og ændringen er ikke stor. Frekvenssporingssignalet kan styre signal-ultralydsgeneratoren, få frekvensen af ​​signal-ultralydsgeneratoren til at spore resonansfrekvenspunktet for ultralydstransduceren inden for et bestemt område og få ultralydsgeneratoren til at fungere i den bedste tilstand.
  • Email
  • Whatsapp
  • Skype
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy